18.8 C
Sarajevo
Utorak, 27 Septembra, 2022

Miljana Kulić završila je na hitnoj operaciji nakon intervencije smanjenja želuca u Turskoj

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Stanje Miljane Kulić bilo je ozbiljno, bivša zadrugarka se borila za život, ali srećom stanje se poboljšalo. Prebačena je s odeljenja intenzivne nege, oporavlja se i uskoro bi trebalo da izađe iz bolnice.

Nakon cele agonije njena majka Miljana Kulić prvi put se pojavila pred kamerama i u suzama govorila o ćerki, a sada je za medije progovorio i njen dečko Nenad Macanović Bebica koji je sve vreme uz nju i njenu porodicu.

Bebica je otkrio šta se zapravo desilo Miljani, istakao da za njeno stanje krive lekare iz Turske,a osvrnuo se i na psihijatra koji radi u bolnici sa Miljanom, ali i na njenu sestru Anu koja je imala nedavno saobraćajnu nezgodu.

Miljana je dobro, prima terapiju. Antibiotike i ostalo što je potrebno za oporavak organizma. Sada je manje tenzije. Miljana je htela da ide kući nije imala poverenja u nove ljude, ona tako reaguje. Prvi dan šok soba, sad je super sa njima sarađuje, sve je to bilo jedna velika trauma za nju. Nadamo se da će Miljana izaći do kraja nedelje”, rekao je Nenad i dodao:

Zbog temperature ne žele da je puste kući. Miljana je sa psihijatrom pričala o svojim strahovima, da se plaši novih ljudi, šok sobe doktora. Nije skakala kroz prozor. I ja sam smršao. Šta da radim, ne spavam, ne jedem, velika je nervoza bila. Sada je bitno da se Miljana oporavi. Siniša najteže podnosi sve ovo. Željko je dobro, pita za majku. Kod kuće je”.

izvorMONDO
- Advertisement -spot_imgspot_img
NEMOJTE PROPUSTITI
- Advertisement -spot_img
Možda vas zanima
- Advertisement -spot_img