11.6 C
Sarajevo
Utorak, 27 Septembra, 2022

Šarović: Schmidta su izlagali i ispetljali, sada bolje zna gdje je došao

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović zaključio je kako visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt nije poznavao političare na nivou BiH, dodajući da je bio naivan vjerujući da “ti ljudi”drže do riječi”. Osvrćući se na njegov istup, Šarović je rekao da će Schmidt iz ovoga naučiti neke lekcije.

“Vjerojatno su ga izlagali i ispetljali. Mislim da je izgubio kontrolu apsolutno. Vjerojatno sada bolje zna gdje je došao. Došao je među one koji SNSD, HDZ i SDA koji bi trebali da odu s političke scene. Ovu zemlju su ocrnili za ove četiri godine”, rekao je prvi čovjek SDS-a, prenosi N1.

Šarović se osvrnuo i na pisanje da će SDS napustiti bivši ministar sigurnosti BiH, a sada poslanik SDS-a Dragan Mektić.

“Nije se desilo ništa. Jesam li ja kao predsjednik dao neku izjavu i jučer i prekjučer. Ništa se nije desilo. Svi su u SDS-u. Svi radimo istu stvar, tako će ostati. Imamo isti zajednički cilj. Možemo da unutar stranke budemo i rivali, svi nam trebaju i oni koji imaju nešto kazati, da su nezadovoljni, razočarani. Izbori su takvi, ima različitih interesa, umjesto portala, slušajte što kaže predsjednik SDS-a”, rekao je Šarović.

Sve preko toga su stranačka slaganja, kazao je Šarović, dodajući da su uspješno završeni razgovori s Nebojšom Vukanovićem.

“Završili smo uspješno razgovore s Vukanovićem, i o tome se špekuliralo, i ja i Jelena smo učinili napor, svako nam treba”, rekao je predsjednik SDS-a.

Šarović je komentarisao i odlazak člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika helikopterom Vlade RS.

“Nije to igračka, to je helikopter koji košta, da li to treba da se nijemo promatra, da se smijemo, slažemo šale. Čovjek troši ogroman novac, i prkosi nam, mislim da mu treba pokazati svoj odnos 2. listopada”, rekao je Šarović.

Šarović je zaključio da Dodik ima privatan novac koji može da koristi kako hoće.

- Advertisement -spot_imgspot_img
NEMOJTE PROPUSTITI
- Advertisement -spot_img
Možda vas zanima
- Advertisement -spot_img