11.6 C
Sarajevo
Utorak, 27 Septembra, 2022

Pogođeno sjedište Crnomorske flote: Ukrajinci dronovima napali najveći grad na Krimu (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Rusija je jučer navečer izvijestila o novim napadima ukrajinskih bespilotnih letjelica, samo dan nakon što su izbile eksplozije u blizini vojnih baza na područjima pod kontrolom Rusije u Ukrajini i u samoj Rusiji.

Prema najnovijoj procjeni zapadnih obavještajaca, napadi su onesposobili čak polovinu zračnih snaga Crnomorske flote, piše Reuters.

Ruske novinske agencije RIA i Tass su priopćile, pozivajući se na lokalnog dužnosnika na Krimu, da su se jučer navečer aktivirale ruske protuzračne snage u blizini luke Jevpatorije na zapadu Krima. Na videosnimci koju je objavila ruska internetska stranica vidi se kako objekt koji nalikuje na projektil zemlja-zrak pogađa metu.

Tass je citirao lokalnog dužnosnika koji je rekao da su ruske protuzračne snage oborile šest ukrajinskih dronova koji su krenuli u napad na Novu Kahovku, istočno od grada Hersona. Ukrajina kaže da je ponovno zauzimanje Hersona jedan od njezinih glavnih prioriteta. Dužnosnik na Krimu je kazao da je tamošnja obrana oborila i neodređeni broj dronova iznad Sevastopolja.

- Advertisement -spot_imgspot_img
NEMOJTE PROPUSTITI
- Advertisement -spot_img
Možda vas zanima
- Advertisement -spot_img