fbpx
Srijeda, 1 Decembra, 2021
NaslovnicaGamingPonovno je najavljen Cassette Beasts, avanturistički RPG u kojem skupljamo čudovišta

Ponovno je najavljen Cassette Beasts, avanturistički RPG u kojem skupljamo čudovišta

Nakon što smo prošle godine po prvi puta vidjeli igru, ova retro avantura skupljanja i kombiniranja čudovišta uz pomoć audio kazeta sada ima izdavača i novu najavu.

Ljubitelji Pokemona, a i općenito fanovi skupljanja čudovišta, na radar bi trebali staviti Cassette Beasts, ponovno predstavljenu igru koju smo prvi puta vidjeli prošle godine. Zašto ponovno predstavljenu? Pa sada momci i djevojke sada imaju Raw Fury izdavača iza sebe i to je povod za novi trailer s kojim se najavljuje igra.

Samim time, od prvog predstavljanja nije se ništa promijenilo. Cassette Beasts je i dalje igra otvorenog svijeta u kojemu skupljamo čudovišta pomoću audio kazeta, a s Fusion sustavom ćemo ih spajati kako bi dobili još jača čudovišta. Borba će biti na poteze s time kako se najavljuje i dodatne mehanike poput elementarnih vrsta.

Tijekom istraživanja svijeta rješavat ćemo zagonetke, pronalaziti tamnice te stvarati prijateljstva i veze s drugim likovima što će opet dovesti do novih mogućnosti kod spajanja čudovišta. Cassette Beasts je najavljen za PC, Xbox platforme te za Nintendo Switch no bez konkretnog datuma izlaska.

Izvor: www.hcl.hr

PREPORUČUJEMO
- Reklama-

Najčitanije