fbpx
Petak, 21 Januara, 2022
NaslovnicaGamingOd danas možete besplatno isprobati Company of Heroes 3 multiplayer

Od danas možete besplatno isprobati Company of Heroes 3 multiplayer

Želite li se okušati u novom Company of Heroesu 3? U idućih sedam dana svim zainteresiranim igračima dostupna je pre-alpha verzija multiplayer komponente.

Od danas, 30. 11. u 18 sati, svi zainteresirani igrači moći će isprobati nadolazeću igru Company of Heroes 3. Dostupna će biti multiplayer komponenta u pre-alpha fazi razvoja, a igrači će moći birati između američkih trupa i Wehrmachta.

Iako se radi o multiplayer komponenti, ne morate nužno igrati s drugim igračima jer postoji i opcija igranja protiv računalnog protivnika, solo ili kooperativno.

Ovo će testiranje biti dostupno do idućeg ponedjeljka, 6. 12. u 17 sati.

Ako ste već sudjelovali u ranijem testiranju Company of Heroesa 3, pristup ovome dobit ćete automatski. Ako niste, za testiranje se možete prijaviti na službenoj stranici igre. Imajte samo na umu da morate povezati svoj korisnički račun za Steam s korisničkim računom Relica.

Za izvođenje igre trebat će vam sljedeći hardver:

Minimalna konfiguracija:

  • Procesor: Intel i5-6600 ili AMD Ryzen 1600
  • Grafička: Nvidia GeForce GTX 1050 ili AMD Radeon HD 570
  • Memorija: 8 GB RAM
  • Preporučena konfiguracija:
  • Procesor: Intel i7-8700k ili AMD Ryzen 3800
  • Grafička: Nvidia GeForce GTX 1080 ili AMD Radeon RX 5700
  • Memorija: 16 GB RAM

Tvorci igre napominju kako pre-alpha verzija nije optimizirana za rezolucije više od 1080p. Što se sadržaja tiče, na raspolaganju će biti četiri mape: jedna za 1v1 mečeve te tri za 2v2 mečeve. Moći će se igrati solo skirmish protiv AI protivnika, co-op protiv AI protivnika te PvP. Dva tipa meča bit će Victory Points te Annihilation.

Izvor: www.hcl.hr

PREPORUČUJEMO
- Reklama-

Najčitanije