fbpx
Srijeda, 1 Decembra, 2021
NaslovnicaGamingMicrosoft Flight Simulator dobit će GOTY izdanje

Microsoft Flight Simulator dobit će GOTY izdanje

Svi vlasnici igre Microsoft Flight Simulator dobit će besplatnu nadogradnju na Game of the Year Edition s novim avionima i zračnim lukama.

Filmski hit Top Gun: Maverick odgođen je za 2022. godinu, a s njime i Top Gun ekspanzija za Microsoft Flight Simulator. Ipak, virtualni će piloti idućeg mjeseca imati povoda za veselje jer će dobiti Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition.

GOTY izdanje ove simulacije zrakoplovstva bit će besplatno svim vlasnicima MFS-a na PC-u i Xbox Series konzolama. Pojavit će se 18. 11., a donijet će nove misije, tutoriale, avione i zračne luke. Možemo očekivati pet novih letjelica, a to su: Boeing F/A-18 Super Hornet, Volocity, Pilatus PC-6 Porter, CubCrafters NX Cub te Aviat Pitts Special S1S.

U igru će biti dodano osam detaljno dizajniranih zračnih luka s područja Njemačke, Švicarske i SAD-a. To su Leipzig/Halle Airport (EDDP), Allgäu Airport Memmingen (EDJA), Kassel Airport (EDVK), Lugano Airport (LSZA), Zurich Airport (LSZH), Luzern-Beromunster Airport (LSZO), Patrick Space Force Base (KCOF) te Marine Corps Air Station Miramar (KNKX). Pojedini gradovi također će dobiti nove detalje, a među njima su Helsinki, Newcastle, Nottingham, Freiburg i drugi.

Izvor: www.hcl.hr

PREPORUČUJEMO
- Reklama-

Najčitanije